Annabel organiseert Taartenfestival voor Serious Request

Annabel Bik (12) organiseert op zondagmiddag 16 december een Taartenfestival voor Serious Request bij Parklocatie De Jaargetijden. Tijdens het Taartenfestival kan iedereen een cupcake of een stuk taart komen proeven die zijn gebakken door vriendinnen en bekenden van Annabel.

Taartenfestival

Annabel: ‘Samen met mijn tweelingbroer en vriendinnen heb ik al heel vaak cupcakes gebakken en in de buurt verkocht voor giro 555 en andere goede doelen. Een paar jaar geleden was er een Taartenfestival bij Vogido, mijn moeder hielp daar ook. Toen ging iedereen hele mooie taarten en cakes bakken.’

SERIOUS REQUEST

‘Dat vond ik zo leuk dat ik heb bedacht dat ik dat wilde doen voor Serious Request. Ik heb toen Maikel Pot van De Jaargetijden gebeld en hij vond het ook een goed idee en wilde ook meedoen. Normaal is hij op zondag vrij, maar nu gaan ze voor een keer op zondag open. Ik regel bijna alles zelf, maar Maikel en mama helpen me soms een beetje mee.’

KOM OOK TAART ETEN

‘Ik heb er heel veel zin in en ik hoop dat er heel veel mensen komen taart eten! Omdat Maikel de koffie en thee sponsort en de taarten worden gebakken gaat al het geld naar Serious Request! Ik hoef niets te betalen! Ook zijn er vriendinnen en andere bekenden die mij komen helpen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *